Anmälan

Vanliga frågor

Klicka på en fråga nedan för att veta mer
Hur ska jag göra med nummerlapp och chip?

Varje deltagare får en nummerlapp och ett chip. Det är viktigt att chipet fästes enligt instruktion.

Hur går tidtagningen till?

Vid Citystafetten kommer din tid att registreras med hjälp av ett chip som automatiskt mäter din tid. Alla resultat kommer efter loppet att publiceras på hemsidan www.citystafetten.se.

Kan man vara färre än fyra personer i ett lag?

Ett lag kan bestå av färre än fyra personer, men någon måste då springa flera sträckor.

Behöver jag värma upp innan loppet?

Det kommer att finnas möjlighet att delta i en gemensam uppvärmning vid eventområdet kl. 17:45. Tänk på att uppvärmningen är viktig för att du ska kunna prestera på bästa möjliga sätt under loppet.

Var kan jag få hjälp på eventområdet?

Det kommer finnas ett informationscenter på Tallriken, Pildammsparken dit ni kan vända er för frågor under evenemangsdagen.

Vad ska jag tänka på när jag springer?

Citystafetten är en fest för såväl deltagare som publik. Tänk på att hålla till höger när du springer så att eventuella snabbare löpare enkelt kan ta sig förbi.

Behöver jag ha med egen dricka under loppet?

Det kommer att finnas en vattenstation utmed banan och en i anslutning till målgången. Om du tar med egen vattenflaska, tänk på att det finns begränsad tillgång till rinnande vatten i eventbyn.

Vart ska jag vända mig om jag blir skadad?

Sjukvårdspersonal kommer att finnas placerade vid start och mål samt utmed banan.

Finns det något att göra efter loppet?

När ni inte springer hämtar ni energi i vår ”Pre/After Run”. Varva ner med levande musik, dryck och mat från våra food trucks.

Kan man anmäla företag och större grupper?

Ja, det går utmärkt. Företag och större grupper kan anmäla sig med det ordinarie anmälningssystemet här. Dessutom finns det möjlighet att boka en egen tältplats i eventbyn för ert sällskap.

Kan jag överlåta min startplats till någon annan?

Om du p.g.a. oförutsedda händelser inte kan delta i loppet, är det möjligt att överlåta din startplats till någon annan. Notera att överlåtelsen måste göras minst 14 dagar före loppet samt att en ev. avgift kan tillkomma.

Till överlåtelseformuläret

 

Om du inte fått bekräftelsemail inom 24h från det att betaningen gjordes, vänligen kontrollera din skräppost innan du kontaktar oss.

Om du inte hittade svar på din fråga är du välkomen att kontakta oss.

CityStafetten.se använder kakor (cookies). Genom att använda denna webbplats accepterar du användandet av kakor. Läs mer

Acceptera kakor