Anmälan

Grupper & Företag

Teambuilding

Citystafetten är ett stafettlopp där fyra deltagare springer fem kilometer var. Att springa stafett är riktigt kul och perfekt teambuilding. Citystafetten är en löparfest för er, där varje power zone ni passerar ger er extra energi.

Friskvård och hälsa blir allt viktigare för företag och Citystafetten är ett roligt sätt att aktivera både medarbetare och kunder. Målet är att väcka rörelselusten och fokus ligger på allmänheten och vardags-motionärerna snarare än eliten. För de som inte vill eller kan springa finns också en promenadklass. Som avslutning på kvällen har vi ett After Run med levande musik för alla deltagare.

Registrera ert lag nu!

Till anmälan

Är ni en större grupp? Kontakta business@citystafetten.se.

Boka tältplats

Vilken tältplats passar er? Våra attraktiva tältplatser ger er en chans att ha en egen privat power zone i eventbyn. Välj tältstorlek beroende på hur många ni är. Det ingår upp- och nedmontering, bänkset anpassat till max antal lag för tältet samt städning av tältplatsen.

Boka Tältplats

CityStafetten.se använder kakor (cookies). Genom att använda denna webbplats accepterar du användandet av kakor. Läs mer

Acceptera kakor